Brasserie Groep

Gezellige activiteiten speciaal voor onze leden

Brasserie Groep organiseert ieder kwartaal iets leuks speciaal voor leden van ActiVite, zoals kookworkshops, boottochtjes en andere leuke activiteiten. Houd ons magazine en de website in de gaten voor de nieuwste activiteiten.

Ben jij erbij?
Meld je aan voor de rondvaart en lunch door het formulier in te vullen.

Je kent de Brasserie Groep misschien al wel, want ze hebben zes horeca- en feestlocaties in Leiden en omgeving. Bijvoorbeeld Brasserie Park en Buitenhuis. Daardoor hebben ze veel opties en mogelijkheden om speciaal voor jou een leuke activiteit in een sfeervolle omgeving te organiseren.

Ga bijvoorbeeld mee met de rondvaart en lunch in het prachtige Leiden! Op 5 augustus, van 11 tot half 4. Tijdens deze fantastische rondvaart ervaar je de stad op een heel andere manier. Naast het varen ga je ook lekker eten, want ook dat is bij dit uitje inbegrepen. Programma: het verzamelpunt is bij Brasserie De Poort, waar je wordt ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens stap je aan boord van De Welvaart (rolstoeltoegankelijk) van de Leidse Rederij, deze vertrekt om 12:00 uur richting de nieuwste parel: Brasserie Polderfabriek. Daar staat een heerlijke lunch voor je klaar! We verwachten rond 15:30 uur weer terug te zijn bij Brasserij De Poort. Kosten: 30 euro!

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!