E-boeken en luisterboeken

Korting op geweldige e-books en luisterboeken

Houd je van lezen? Dan is deze kortingsactie wat voor jou! Je ontvangt twee maanden lang 50% korting op een abonnement bij Bookchoice. Iedere maand selecteren ze voor jou acht bestsellers en nieuwe boeken die je gelezen moet hebben. De boeken kun je lezen óf luisteren, en zijn te downloaden op je e-reader, tablet of smartphone.

Aanvullende informatie
2 maanden lang 50% korting.
Ledenprijs: € 4,99
Niet-ledenprijs: € 9,98

Iedere maand nieuwe boeken

De boeken worden voor jou geselecteerd en kun je iedere maand downloaden. Zet ze op je e-reader of luister ze als audioboek op je telefoon. Als lid van ActiVite Ledenorganisatie ontvang je twee maanden lang 50% korting op een abonnement* bij Bookchoice.

  • Laat je verrassen: Bookchoice selecteert elke maand 8 boeken in de populairste genres: van thrillers tot romans en literatuur tot non-fictie. Voor ieder wat wils!
  • Om (van) te houden: Zodra je de boeken hebt gedownload, zijn ze voor altijd van jou. Je bepaalt dus zelf wanneer je ze leest of luistert.
  • Lezen zoals jij dat wilt: De selectie kan je eenvoudig lezen of luisteren op e-reader, tablet, smartphone of via onze app.

* Het abonnement wordt na twee maanden automatisch verlengt. Wil je niet verlengen? Dan kun je je abonnement gemakkelijk en gratis per maand opzeggen via de website van Bookchoice. Je kunt je lidmaatschap opzeggen door in te loggen op de website van Bookchoice, naar ‘Mijn account’ te gaan en vervolgens bij ‘Mijn lidmaatschap’ op ‘Beheren’ te klikken. 

Verzilver je korting

Geniet van je e-boeken in een paar makkelijke stappen:

  1. Vraag je persoonlijke kortingscode op via de mail: Ledenorganisatie@ActiVite.nl
  2. Ga naar de website van Bookchoice
  3. Klik bovenin op ‘Verzilver‘, er opent een nieuwe pagina
  4. Vul de code in die je hebt ontvangen en maak een account aan
  5. Log vervolgens in met je gegevens (e-mailadres en wachtwoord)
  6. Je kunt nu je boeken downloaden en op je e-reader, tablet of smartphone zetten
  7. Veel lees- of luisterplezier!
Vraag jouw persoonlijke kortingscode op!
Vraag jouw persoonlijke kortingscode op!
Stuur ons een mail en we sturen jouw unieke kortingscode op.