Hulp bij nalatenschap

Onpartijdig en deskundig

Klaas Zondervan, bekend van het televisieprogramma 'De Erfgenaam' op RTL4, is een ervaren executeur. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat nalatenschappen netjes worden afgehandeld. Of je nu op zoek bent naar een executeur om te benoemen in je testament of hulp nodig hebt in een nalatenschap waar je zelf erfgenaam bent: Executeur.nl kan je verder helpen.

Voordeel voor jou
> Gratis 30 minuten consult
> 10% korting op het uurtarief
> Juridisch advies in begrijpelijke taal
> Bij jou in de buurt

Heb je advies nodig over je testament of nalatenschap, of wil je een onafhankelijke partij inschakelen als uitvoerder (executeur) van je testament? Neem dan eens contact op met Klaas Zondervan en zijn team (085-0604243) of ga naar zijn website: Executeur.nl.

Wat is een executeur?

Dat is iemand die in het testament wordt aangewezen als de persoon die verantwoordelijk is voor het afhandelen van een aantal zaken na je overlijden. Of makkelijker gezegd: de executeur in je testament zorgt ervoor dat jouw laatste wensen worden uitgevoerd. Dat kunnen praktische taken zijn, zoals het opzeggen van huur en abonnementen. De executeur regelt ook de geldzaken en brengt erfgenamen op de hoogte over de erfenis.

Waarom een executeur inschakelen handig is

  • Geen onrust in de familie: een onpartijdige executeur zorgt voor een minimale kans op ruzies en discussies.
  • Specialisten in erfrecht: de regels en voorwaarden rondom nalatenschappen kunnen erg ingewikkeld zijn. Een executeur neemt die zorgen uit handen.
  • Oplossing voor de toekomst: door niet een persoon, maar een stichting te benoemen als executeur in je testament zorg je ervoor dat er altijd iemand is om je nalatenschap netjes te regelen.
Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!