Orthopedische schoenen

Schoenen op maat

Opzoek naar orthopedische schoenen van deze tijd? Die helemaal naar jouw smaak zijn? Dat kan bij van Gils Footcare! Zij ontwerpen de schoenen naar jouw wens. Zij richten zich op het verminderen of oplossen van je mobiliteitsprobleem, zodat je weer kunt bewegen zonder klachten. Van Gils Footcare helpt je ook met (sport)steunzolen geheel voor op maat.

Aanvullende informatie
Ledenvoordeel
gratis onderhoudsproduct bij aanschaf
orthopedische schoenen

Ledenvoordeel

Wanneer je orthopedische schoenen door Van Gils Footcare laten vervaardigen, krijg je bij het aflevering van een nieuw paar schoenen één gratis onderhoudsproduct naar keuze (schoencrème of borstel of anti-rain spray)

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Van Gils Foorcare

Gratis voetenspreekuur

Bij Loopcentrum Rijnland doen ze veel meer dan het aanmeten van schoenen. Het multidisciplinaire team van experts helpen mensen met voet- en houdingklachten. Veel mensen gaan namelijk anders lopen en bewegen om een pijntje te voorkomen. En dat leidt vaak weer tot andere en meer pijn. Ook mensen die lijden aan bijvoorbeeld diabetes kunnen bij Loopcentrum Rijnland terecht.

Direct geholpen door een specialist
Iedere dinsdag houdt Loopcentrum Rijnland een gratis voetenspreekuur. Op dit multidisciplinaire spreekuur zijn in de winkel een orthopedisch schoentechnicus, podotherapeut en een gezond lopen specialist aanwezig. Samen kijken zij waar de klachten vandaan komen en geven advies op maat.

Voor al je voet- en houdingsklachten
Soms zijn de juiste schoenen genoeg om de pijn tijdens het lopen te laten verdwijnen. Een andere keer is het dragen van steunzolen de oplossing of worden mensen doorverwezen naar het spreekuur in het ziekenhuis. Deze doorverwijzing vindt plaats vanuit Van Gils Footcare naar het Alrijne Ziekenhuis, als er uitgebreider onderzoek van een arts nodig is.

In Loopcentrum Rijnland is alle kennis in huis. Waar de kennis van de één eindigt, gaat de ander in zijn discipline verder.

Het is verstandig om niet te lang met je klachten te blijven lopen. Zo blijf je bewegen. Daar krijg je energie van en houd je sociaal actief.

Meer informatie via Loopcentrum Rijnland

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!