Zorg en Zekerheid

Verzekerd van goede zorg in de buurt

Om te zorgen dat je veilig thuis kunt blijven wonen, zet Zorg en Zekerheid samen met diverse gemeenten in op valpreventie en beweegtrainingen. ActiVite Ledenorganisatie biedt hierin verschillende beweegprogramma’s voor een actieve leefstijl, voor voldoende beweging, geestelijke gezondheid, gezonde voeding en ontspanning. Doe bijvoorbeeld de GeZZond Check of neem deel aan een beweegcursus zoals: Meer Bewegen voor Ouderen of Balans en Beweging.

Meld je nu aan
Word lid en krijg korting op cursussen, diensten, uitjes en meer.

ActiVite ledenvoordeel bij Zorg en Zekerheid

  • Je ontvangt 7% korting op een van de zeven aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. AV-plus is hier een voorbeeld van en speciaal voor 60-plussers. Voor een gezin betekent dit een besparing van zo’n € 46,- tot € 79,- per jaar! Bij het speciale 60+ pakket is het voordeel €44,00 per persoon.
  • Je hebt geen aparte tandartsverzekering nodig. De tandartsvergoeding kun je delen met je partner.
  • Wachtlijstmiddeling door het team Zorgadvies en Bemiddeling. De wachttijd voor ziekenhuiszorg, wijkverpleging of GGZ is per verzekerde gemiddeld met twee maanden verkort.
  • Gratis gezondheidscheck voor aanvullend verzekerden 1x per twee kalenderjaren (m.u.v. AV-GeZZin Compact en AV-Gemak).
  • Vergoeding voor preventieve cursussen in veel aanvullende verzekeringen.
  • Speciale aandacht voor mantelzorgers met ruime vergoedingen voor vervangende mantelzorg, de mantelzorgmakelaar en mantelzorgcursussen.

Meer informatie of direct overstappen

Ga naar zorgenzekerheid.nl/ledenserviceorganisaties of bel met Zorg en Zekerheid via (071) 582 58 25. Kijk op zorgenzekerheid.nl/contact voor alle contactmogelijkheden.