Benoeming Anne Veldhof maakt raad van bestuur ActiVite compleet

25 januari 2022

De raad van toezicht van ActiVite heeft besloten om Anne Veldhof per 1 maart 2022 te benoemen tot voorzitter raad van bestuur.

Op dit moment is Anne werkzaam als directeur advies- en behandelcentrum bij VVT-organisatie Omring in Hoorn. Anne werkt al sinds begin jaren negentig in de zorg en heeft een jarenlange ervaring in diverse directie- en managementfuncties binnen de VVT-sector. Samen met de huidige bestuurder Annemijn van Hemel gaat zij de tweehoofdige raad van bestuur van ActiVite vormen. Annemijn trad in juni 2021 toe tot het bestuur en vervulde eerder de rol van bestuurssecretaris en directeur bedrijfsvoering binnen de organisatie. ActiVite is een vooruitstrevende, innovatieve organisatie en nu het bestuur compleet is, zal de organisatie verdere stappen kunnen zetten in deze rol en ambitie.

ActiVite is actief in het werkgebied Zuid-Holland Noord, een regio die Anne goed kent vanuit eerdere werkzaamheden. Anne: ”ActiVite is een mooie, ambitieuze zorgorganisatie die een goede en sterke naam heeft opgebouwd als samenwerkingspartner. Niet alleen in de regio, maar ook in het zorglandschap. Ik vind het enorm eervol dat ik hier nu ook onderdeel van word en samen met Annemijn de raad van bestuur en de ontwikkeling van de organisatie verder mag gaan vormgeven.”

*Getoonde foto is bewerkt om binnen het gebruikte kader te passen. Op de foto: links Annemijn van Hemel, rechts Anne Veldhof.
Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15