Coöperatie Dichtbij in de Rijnstreek krijgt opdracht gegund door Gemeente Alphen aan den Rijn

22 juli 2021
Op 22 juli jl. is bekendgemaakt dat de opdracht Dichtbij in de Rijnstreek definitief is gegund aan Coöperatie Dichtbij in de Rijnstreek.

ActiVite is onderdeel van deze coöperatie die daarnaast de volgende leden kent: Kwadraad, Gemiva, de Binnenvest, Ipse de Bruggen, Kwintes en Sociaal Domein Kompas. Dit betekent dat inwoners binnen de gemeente Alphen aan den Rijn die Wmo-ondersteuning krijgen via Participe – zoals huishoudelijke hulp, een rolstoel of Persoons Gebonden Budget (PGB) – en inwoners die nu ondersteuning krijgen vanuit Tom in de Buurt, Gewoon Thuis en Lumen, dit per 1 januari 2022 ontvangen vanuit de Coöperatie Dichtbij in de Rijnstreek.

ActiVite heeft zich samen met bovenstaande partijen ingeschreven voor deze opdracht en we zijn er blij mee dat de gemeente Alphen aan den Rijn hun vertrouwen in ons gezamenlijke voorstel heeft uitgesproken. Nu is de opdracht dus definitief aan de coöperatie gegund en dat is echt een mooi resultaat waar hard voor is gewerkt. Dit jaar verandert er niets voor de huidige betrokkenen, wel wordt dit najaar contact opgenomen met de mensen die ondersteuning krijgen over de dienstverlening vanaf 2022. De voorbereidingen voor de nieuwe situatie in 2022 vinden in de tweede helft van 2021 plaats.

Het persbericht van de gemeente valt hier te lezen.

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15