ActiVite in Actie: Dagje Alphen aan den Rijn

01 oktober 2020

Wat is het leuk om een cliënt blij te maken met een droomwens op maat. Soms is die maat extra-small: zoals die van mevrouw Vermeulen. Lees haar verhaal over een dag met een gouden randje.

“Activite in actie! Daar is van geprofiteerd. Mag ik me even voorstellen: Anne Vermeulen. Al heel wat jaren word ik verzorgd door de mensen van Activite. Helemaal goed en ook nog gezellig. Ik kon me aanmelden voor ’n dagje uit en ik viel in de prijzen. Nu moet ik het dichtbij zoeken en het werd ons dorp (sorry) onze stád Alphen. Door vele lichamelijke toestanden is de actieradius niet zo groot. Al jaren heb ik de uitbreiding van Alphen niet kunnen volgen en dus werd het ’n verrassingstocht in de rolstoel. Met Annemarie, als voortreffelijke gids. We hebben in de Raadhuisstraat koffie gedronken ,natuurlijk met wat lekkers erbij. Ik heb mijn ogen uitgekeken, wat is er veel gebouwd en zoveel verschillende stijlen. Je zou verdwalen. In het pand waar vroeger Halfords zat was er ’n tentoonstelling van Sta-Art over beeldhouwwerken en schilderkunst. Daar moest ik even naar toe, want er stonden ook werken van iemand die ik heel goed ken. Daarna weer aan de wandel met als doel: de lunch in het pand ¨Koeien en Kaas.¨ Na het eten gingen weer aan de wandel en we wamen weer op plekjes die ik niet kende. Om 14.00 uur kwam de rolstoelbus ons weer ophalen en waren we om 14.30 weer thuis. Wat ‘n dag! Toen we weer thuis waren kwam de voorspelde regen! Mijn dank aan Activite en aan Annemarie die mij ’n heerlijke dag hebben bezorgd.”

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15