Expertisecentrum Dementie organiseert opnieuw Brein & Bios

31 augustus 2023

Bij het Expertisecentrum Dementie geloven we dat veel kennis over dementie in de regio voor handen is, onder andere bij onze eigen collega’s. Wij zetten ons in om deze informatie beschikbaar te maken voor iedereen in de regio Zuid-Holland Noord die professioneel of privé te maken heeft met dementie.

Als je de kennis over dementie wilt vergroten, moet je je niet beperken tot feiten en praktische informatie. Het sociale, het inleven in mensen met dementie en hun mantelzorgers, is daar wat ons betreft een onmisbaar onderdeel van. De films die we samen met Transmuralis tijdens Brein & Bios gratis aanbieden, richten zich daarop. Ze vertellen verhalen van ervaringsdeskundigen: mensen met dementie, hun mantelzorgers en de professionals die hen bijstaan tijdens hun ziekte. Verhalen die de kracht hebben om onze kijk op dementie voor altijd te veranderen.

Je bent welkom om in de week van de Wereld Alzheimer Dag, 18 tot en met 22 september, met ons een film over leven met dementie te kijken en hierover na te praten!

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15