Uitnodiging expositie ‘De Dagwacht in het Spotlicht’

17 oktober 2023

U bent van harte uitgenodigd!

Kunstenaars van Atelier de Dagwacht nodigen u van harte uit voor de opening van hun tweede expositie. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is het tijd voor een vervolg met nieuwe deelnemers en nieuwe kunstvormen.

Op vrijdag 27 oktober opent wethouder Schotanus, van gemeente Alphen aan den Rijn, de expositie. U bent van harte welkom om 16.00 uur in ons atelier in ActiVite Noorderbrink, Klompenmaker 156 in Alphen aan den Rijn.

Bent u verhinderd? Ook op zaterdag 28 en zondag 29 oktober is deze bijzondere expositie te bezichtigen, van 14.00 – 16.00 uur.

Tot snel!
Deelnemers* en team van Atelier de Dagwacht

* Truus te Brinke, Mineke Delfos, Chris van Duuren, Hannah van Ee, Lian Gribnau, Leny den Hertog, Ton van Hulst, Ruud Koppenol, Jan Kroon, Rietje Kroon, Andy Martens, Henk Postma, Joep Sala, Roel Steinhart, Ger Supheert, Maarten Trippenzee, Gerard Verschragen, John van der Vlugt, Hans Vrijmoed.

Waarom is deze expositie zo speciaal?

Atelier de Dagwacht is onderdeel van ActiVite Ontmoetingscentrum Noorderbrink, een fijne plek voor mensen met een haperend brein (bijvoorbeeld dementie). Zij werken onder deskundige begeleiding van bevlogen zorgprofessionals en vrijwilligers, allen met een grote passie voor kunst.

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15