Hendriks en Blomberg nieuwe leden Raad van Toezicht

20 december 2022

Marc Hendriks en Kees Blomberg treden toe tot de Raad van Toezicht van ActiVite. ActiVite is een zorgorganisatie in Zuid-Holland Noord die professionele verzorging, verpleging en hulp bij het huishouden biedt, zowel bij mensen thuis als in verpleeghuizen.

Marc Hendriks maakt vanaf 1 december 2022 deel uit van de Raad van Toezicht en vanaf 1 januari 2023 als voorzitter. Marc is tevens voorzitter van de Raad van Bestuur van ziekenhuis Rivierenland en maakt bij verschillende organisaties deel uit van de Raad van Toezicht.

Kees Blomberg wordt per 1 januari 2023 lid van de Raad van Toezicht, met als aandachtgebied financiën. Kees heeft ruime ervaring als financieel directeur en concerncontroller bij uiteenlopende zorgorganisaties. Zo heeft hij tot 2022 als financieel directeur bij zorgorganisatie Omring gewerkt. Ook bekleedt hij verschillende toezichtsfuncties.

Met de benoeming van Marc Hendriks en Kees Blomberg is de vijfkoppige Raad van Toezicht van ActiVite bijna compleet. Naast Marc Hendriks en Kees Blomberg maken Esther Peters en Harry Luik deel uit van de raad. Voor de positie van lid van de Raad van Toezicht met aandachtsgebied digitalisering en ondernemerschap loopt momenteel de werving.  

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15