Alzheimer Café 11 november over ‘Leven met dementie’

29 oktober 2021

Wat betekent het om te leven met iemand met dementie? Welke gevolgen merk je in het dagelijks leven? Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest gaat in gesprek met iemand die het zelf meemaakt. Het gesprek gaat over de veranderingen die erbij horen, over acceptatie van beperkingen en koesteren van mooie momenten.

In het Alzheimer Café op donderdag 11 november wordt erover gesproken met Gerard Verboon. Hij wordt geïnterviewd door de gespreksleider Martine Heruer. Gerard is een ervaren mantelzorger dementie. We praten met hem over hoe zijn leven is veranderd na de diagnose. Er is de gelegenheid om vragen te stellen. De livemuziek wordt verzorgd door The Netz.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

Locatie: SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden.
Tijd: De zaal is open om 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o. Veel informatie is te vinden op dementie.nl

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15