Nieuw lid Raad van Toezicht ActiVite

10 januari 2024

ActiVite heeft op 1 januari 2024 Iris Bandhoe verwelkomd als nieuw lid van de Raad van Toezicht (RvT) op voordracht van de Centrale Cliëntenraad (CCR). Zij wordt tevens voorzitter van de auditcommissie Kwaliteit en Professionaliteit. Iris Bandhoe neemt deze taak over van Harry Luik, die na twee zittingstermijnen per 1 januari jl. afscheid van de Raad van Toezicht heeft genomen.

Iris Bandhoe heeft een achtergrond als psychiater en heeft diverse functies bekleed binnen GGZ instellingen. Momenteel is ze al vele jaren werkzaam als bestuurder bij GGZ Delfland. Tevens is zij actief als toezichthouder bij de Stichting Landzijde, inkoopcoöperatie Intrakoop en het Flevoziekenhuis. Daarnaast is zij roulerend voorzitter van OOR Opleidingsconsortium Zuid West Nederland.

“We zijn zeer verheugd dat Iris, met haar kennis en netwerk en competenties onze RvT komt versterken”, aldus Marc Hendriks, voorzitter RvT van ActiVite.

ActiVite is een betrokken zorgorganisatie die passende zorg biedt aan de inwoners van de regio Zuid-Holland-Noord. Daarvoor hebben we een totaalpakket aan zorg: van gemaksdiensten, hulp bij het huishouden, verzorging en specialistische verpleging aan huis tot liefdevolle zorg in onze verpleeghuizen. Zo leveren we altijd ‘zorg die bij je past’.

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15