Nieuwe bijeenkomsten in het Alzheimer café

03 april 2023

Wat kan het wijkteam voor jou betekenen?

Wanneer je thuis woont met (beginnende) dementie is er grote kans dat je extra ondersteuning kunt gebruiken. Ook als partner kun je niet alles zelf doen. Soms is er hulp nodig bij het regelen van praktische zaken of het bedenken van oplossingen van problemen van nu, maar ook die van in de toekomst. Hoe regel je bijvoorbeeld huishoudelijke hulp? Of kun je ergens praten met mensen die hetzelfde doormaken? Waar vraag je dat aan? Wat kost dat dan?

Datum en locatie:

Op donderdag 13 april in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden. Je bent van harte welkom. De zaal is open om 19:00 uur. Vooraf aan melden is niet nodig.

Als thuiswonen niet meer gaat

Het is heel ingrijpend als geconcludeerd moet worden dat thuis wonen niet langer meer gaat. Toch is het goed om je alvast te oriënteren. Wat moet er geregeld worden en voorbereid? Met welke regelgeving en kosten krijg je te maken? Uit welke woonvormen kan gekozen worden? Deskundigen geven antwoord op deze vragen.

Datum en locatie:

Op donderdag 13 april in Wijkcentrum Kerk en Zanen, Oude Wereld 57, 2408 NV te Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Vooraf aanmelden niet nodig.

Meer informatie is te vinden op: Alzheimer-nederland.nl

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15