Missie & Visie

Zorg die bij je past

ActiVite biedt de best mogelijke zorg en ondersteuning. Daardoor blijven mensen met een beperking - door ziekte of ouderdom - zo lang mogelijk actief, vitaal en zelfstandig. We leveren als enige aanbieder in de regio een compleet aanbod van zorg en welzijn. Welke zorgvraag de cliënt in zijn of haar levensfase ook heeft, wij sluiten hierop aan.

Meer weten over onze missie en visie?
We horen graag van u!

De zorg verandert

Mensen worden steeds ouder en hebben vroeg of laat te maken met beperkingen door ziekte en / of ouderdom. Zorgbudgetten en de arbeidsmarkt staan onder druk. Aan de andere kant komt steeds meer technologie beschikbaar die kan helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Ook de cliënt verandert. Mensen gaan anders denken over ziekte en gezondheid: ze gaan niet meer uit van beperkingen, maar van mogelijkheden en wensen. Ze bepalen zelf de kwaliteit van hun leven en willen steeds meer zelf de keuzes kunnen maken over zorg en ondersteuning. Om hierop aan te sluiten moeten we de cliënt en zijn omgeving goed leren kennen en onze zorg en ondersteuning hierop aansluiten. We doen dit samen met de cliënt, onze collega’s en professionals van andere (zorg)organisaties.

Hier gaan wij voor
Wij doen alles wat wij kunnen om de cliënt en zijn omgeving te leren kennen. Daardoor kunnen we passende zorg en ondersteuning bieden.
De visie van ActiVite

Waar gaan wij naartoe?

Onze doelen zijn:

  • De best mogelijke zorg leveren voor cliënten in elke fase van hun zorgbehoefte
  • Zorg en ondersteuning leveren die zo goed mogelijk is afgestemd op de cliënt
  • Optimale ontwikkeling van medewerkers

Hoe doen wij dat?

Zinnige en zuinige zorg waardoor de cliënt zijn leven zoveel mogelijk kan blijven voortzetten zoals hij wil en gewend is. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week, altijd, voor iedereen. We stellen doelen waar onze activiteiten op aansluiten. We komen afspraken na en bieden service. In de wijkverpleging werken we met kleine wijkteams en zoveel mogelijk met vertrouwde gezichten. In onze verpleeghuizen zijn de bewoners ‘zo thuis mogelijk’.