“Podiumplaats” voor laag verzuim bij ActiVite

18 februari 2021

De jaarlijkse Vernet Health Ranking 2020 is bekend. ActiVite behoort met een 9.6 tot de top 3 beste werkgevers in de categorie Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. We zijn ontzettend blij met dit prachtige cijfer, maar natuurlijk nog veel blijer met de geweldige werkhouding van onze collega’s! Want zo’n resultaat is zeker geen prestatie van onze HRM-afdeling alleen: dit is iets wat we met elkaar hebben bereikt.

Vernet Health Ranking
De Vernet Health Ranking geeft met een rapportcijfer weer hoe organisaties in de zorgsector presteren op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Dat gebeurt voor vier branches: ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg. De berekening is gebaseerd op een aantal indicatoren, zoals het verzuimpercentage, de meldingsfrequentie en de ontwikkeling van het verzuim en de kosten.

Award
Eind februari worden de Vernet Health Ranking winnaars bekend gemaakt. Zij krijgen van de Vernet Health Ranking een award. Dan horen we dus of we goud, zilver of brons hebben verdiend…. maar met deze podiumplaats zijn we in ieder geval al heel blij!

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15