Vacature Verzorgende IG bij Hussonshoek in Woubrugge

Locatie: Verpleeghuis Hussonshoek - Uren: 16 - 32 uur per week - Salaris: maximaal € 3.502,58 bruto per maand (fulltime)

Bij Activite doen we het anders! Wij geloven dat iedere verzorgende IG contactpersoon kan zijn voor de familie en mantelzorger. Zo verdelen wij de taken onder collega’s.

Een vraag over deze vacature?
Bel of app gerust met onze recruiter

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG doe jij alles om de bewoner goed te leren kennen. Zo bied jij unieke zorg. Jij weet welke ondersteuning er wanneer nodig is en houdt de wensen en behoeften goed in de gaten. Samen met je collega’s begeleid en ondersteun je de bewoners en zorgen jullie ervoor dat onze bewoners kunnen genieten.

ActiVite ontzorgt door niet-zorgtaken te verschuiven en jouw regelruimte te vergroten, zodat jij met de échte kern van de zorg bezig kan zijn.

Dit doe je door:

 • In overleg met de bewoner en familie of mantelzorgers een zorgplan op te stellen en jij houdt dit up to date;
 • Je actief bezig te houden met de verzorging en begeleiding van de bewoner, waarbij je aandacht hebt voor de bewoner en de zelfredzaamheid blijft stimuleren;
 • Voorbehouden handelingen uit te voeren en lef of initiatief te tonen wanneer dat nodig is. 

Waar ga je werken?

Verpleeghuis Hussonshoek is een kleinschalige en gezellige locatie midden in het hart van Woubrugge. In Hussonshoek wonen mensen met een psychogeriatrische zorgvraag in groepswoningen. 

Het team van Hussonshoek is in een opbouwende fase, dit betekent dat jij mee kan en mag denken om de zorg zo in te richten dat alle medewerkers in het team doen waar zij goed in zijn! Teammanager Meredith Heerenveen is ook teammanager van onze locatie Noorderbrink, Meredith verdeeld haar tijd tussen beide locaties. Meredith denkt in mogelijkheden en out of the box. Als haar medewerkers tevreden zijn, is zij dat ook.

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving. Bij ActiVite is ruimte voor maatwerkcontracten en persoonlijke ontwikkeling.

Verder ontvang je:

 • Een contract voor onbepaalde tijd tussen de 16 en 32 uur, jij bepaalt wat je wilt;
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.502,58 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 40 conform cao VVT;
 • Vakantiegeld van 8 % en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
 • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Ben jij onze nieuwe collega?

Onze nieuwe ActiViter biedt de zorg die de bewoner het beste past en doet dat volgens de ActiVite kernwaarden: samen, actief, uniek en met lef.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werkt, bij ActiVite kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd door je collega’s en bewoners.

Verder is het belangrijk dat:

 • Je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG;
 • Je goede sociale vaardigheden hebt, zoals goed luisteren, inlevingsvermogen en makkelijk contact maakt;
 • Je goed kan samenwerken;
 • Je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, zoals bij het coördineren van de zorgverlening;
 • Je een glimlach en gezelligheid meebrengt. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor je collega’s.

Enthousiast?

Solliciteer meteen via onderstaande button! Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met onze recruiters via telefoonnummer 06-15638575 of via de mail werkenbij@activite.nl.

Goed om te weten

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.