Hoe ziet jouw ideale baan als Verzorgende of Verpleegkundige eruit?

Dat is bij ActiVite lekker flexibel. Zo houd je je eigen agenda goed in balans!

👍 We bespreken samen hoeveel uur je per week wilt werken. Van 8 uur tot 28 uur en alles wat daartussen zit.
👍 Samen overleggen we in welke wijk(en) je aan de slag gaat. Wil je graag dichtbij huis werken? Dat kan!
👍 Wil je alleen avond- of weekenddiensten draaien? Ook dat kan bij ActiVite.

Goed om te weten: je krijgt bij ons meteen vast contract!

Verzorgende IG Thuiszorg

💶 maximaal € 3.417,15 bruto per maand (fulltime) 🎓 mbo

In de thuiszorg ga je als verzorgende IG bij de cliënten langs in hun eigen huis. Jij bent te gast en dat maakt het werk uniek en erg persoonlijk. Je focust je op de zelfredzaamheid van de cliënt en samen zoek je naar de balans. Je komt in je werk een grote variatie ziektebeelden en cliënten tegen. Van jong tot oud en van cliënten die net uit het ziekenhuis zijn ontslagen en kortdurende zorg nodig hebben tot cliënten met een chronische ziekte of oncologische of neurologische aandoeningen. Je focust je op de zelfredzaamheid van de cliënt en samen zoek je naar de balans.

Je kunt ook als Verzorgende IG Nachtzorg aan de slag. Daarbij bied je persoonlijke en passende zorg in de laatste levensfase. Je concentreert je vooral op het bieden van comfort en rust.

Verpleegkundige Thuiszorg

💶 maximaal € 3.754,41 bruto per maand (fulltime thuiszorg) 🎓 mbo/hbo

In de thuiszorg verricht je verpleegkundige en begeleidende taken bij onze cliënten thuis. Dat kunnen jonge en oudere cliënten zijn die net uit het ziekenhuis zijn ontslagen en kortdurende zorg nodig hebben maar ook cliënten met een chronische ziekte of oncologische of neurologische aandoeningen. Je probeert daarbij de zelfredzaamheid zoveel mogelijk te stimuleren. Je voert verpleegkundige interventies uit en ondersteunt je collega’s in complexe situaties in de zorgverlening.

Werk je graag in de nacht? Dan kun je als verpleegkundige acute nachtzorg verlenen in de thuiszorg.

Hoeveel uur wil je werken?

Dat is bij ActiVite lekker flexibel. We bespreken samen hoeveel uur je op welke dagen wilt werken. Je kunt ook kiezen voor flexwerken. Dan heb je een contract bij ActiVite, maar werk je alleen als het jou echt uitkomt door je in te schrijven op openstaande diensten. Zo houd je je eigen agenda goed in balans! Flexwerken kan in het hele werkgebied van ActiVite, zowel in de thuiszorg als in de verpleeghuiszorg.

Waar wil je werken?

Het werkgebied van ActiVite is groot. Hierdoor kun je altijd dicht bij huis werken als je dat wilt.

Nog geen diploma in de zorg?
Kom dan bij ons je opleiding doen tot Verzorgende IG. Dan ga je meteen aan de slag, je leert in je eigen tempo en na je opleiding heb je gegarandeerd een baan!

Dit is het unieke van ActiVite

ActiVite heeft als enige in de regio een compleet aanbod van zorg: van hulp bij het huishouden en gemaksdiensten tot zorg bij specifieke aandoeningen en verpleeghuiszorg. Zo krijgen onze cliënten op ieder moment de zorg die bij hen past en heb jij de keuze uit heel veel banen en afwisseling in je werk. Medewerkers staan bij ons op nummer 1! Behoefte aan scholing? Wil je doorgroeien? Bij ActiVite vind je volop mogelijkheden hiervoor. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wij zijn er voor jou, want bij ActiVite doen we het SAMEN. Dat bij elkaar is het unieke van ActiVite! 

Meer weten over alle mogelijkheden?
Bel of app met onze recruiter!
06-15638575