Interesse in Wonen met zorg

Meer weten over onze verpleeghuizen

Fijn dat u in aanmerking wilt komen voor Wonen met Zorg in één van onze verpleeghuizen. Wanneer u in een zorgappartement of groepswoning van ActiVite wilt wonen, heeft u een indicatie nodig van het CIZ. De indicatie geeft aan op welke zorg u recht heeft.

Contact Zorgbemiddelaar
Meer weten over het aanmelden voor een verpleeghuis?

De indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) geeft aan welk zorgzwaartepakket u nodig heeft. Nadat u samen met ActiVite de invulling van de zorg hebt bepaald, kunt u zo’n indicatie/zorgzwaartepakket aanvragen. Vermeld bij uw aanvraag dat u zorg van ActiVite wilt.

Hulp bij uw aanvraag
Hulp bij uw aanvraag
Wij helpen u graag wanneer u hulp nodig heeft om uw zorg aan te vragen!

Aanmelden

U kunt zich ook aanmelden voor een van onze verpleeghuizen door contact op te nemen met de zorgbemiddelaar van ActiVite. Zij kunnen u informeren met welke indicatie u in aanmerking komt voor plek in één van onze verpleeghuizen. Zodra er een plek voor u vrijkomt, nemen wij contact met u op. Tot die tijd kunt u op basis van uw indicatie gebruikmaken van zorg thuis van ActiVite (overbruggingszorg).

Kosten

Voor het wonen in een verpleeghuis betaalt u een eigen bijdrage. Die is afhankelijk van uw inkomen en vermogen, en dus voor iedereen anders. De eigen bijdrage wordt berekend en geïnd door het CAK. Wanneer u een inschatting wilt maken hoe hoog deze eigen bijdrage voor u zal zijn, kunt u dat hier berekenen.