“Zorg die bij je past” nieuwe strategische richting ActiVite 

04 juli 2023

De zorg van morgen vraagt om een andere aanpak. Zorgorganisatie ActiVite geeft actief invulling aan deze verandering door haar strategische richting te herijken. Het afgelopen jaar werd een aangepaste missie en visie geïntroduceerd en werd dit aangevuld met de nieuwe kernwaarden Lef, Uniek, Actief en Samen. Om deze ontwikkeling nog meer kracht bij te zetten komt ActiVite met een nieuwe pay-off, die aansluit bij de uitdagingen van de toekomst: “Zorg die bij je past”. 

Met de nieuwe strategische basis gaat ActiVite uit van passende zorg. Dit in lijn met het Integraal Zorgakkoord. Juist door in te zetten op de mogelijkheden van de cliënt, gebruik te maken van nieuwe technologieën en de sociale omgeving biedt ActiVite passende zorg en ondersteuning. Inzichten zoals positieve gezondheid en reablement zorgen ervoor dat de zorgorganisatie haar cliënten optimaal kan ondersteunen. Zo kunnen zij op een prettige en waardige manier, bij voorkeur thuis, oud worden.  

De nieuwe kernwaarden en pay-off geven waardering en ruimte aan medewerkers. Zij maken elke dag het verschil voor de cliënt en zijn het belangrijkst in de organisatie. ActiVite is een actieve en open organisatie waar zorgprofessionals met elkaar de best passende zorg voor de cliënt organiseren en waar zij leren van elkaar en de mensen en organisaties waarmee zij werken.  

ActiVite heeft de nieuwe strategische lijn samen met de medewerkers ontwikkeld. De afgelopen periode zijn de kernwaarden en de missie en visie intensief in de organisatie gedeeld. Daarnaast waren er activiteiten en scholingen rondom de verschillende kernwaarden. Ook de komende jaren zal ActiVite dit actief blijven doen om mensen mee te nemen in de verandering. De nieuwe pay-off “Zorg die bij je past” is vorige week gelanceerd op het ActiVite jaarfeest in het bijzijn van bijna 1.000 medewerkers.      

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15