ActiVite blijft Wmo-zorg bieden in Alphen aan den Rijn

15 juli 2021

ActiVite kan ook de komende jaren Hulp bij het Huishouden in Alphen aan den Rijn blijven verzorgen. Na een aanbestedingstraject bij de Gemeente Alphen aan den Rijn is ActiVite opnieuw als een van de vijf sterkste aanbieders uit de bus gekomen. Vandaag werd dit nieuws naar buiten gebracht.

Eind 2021 loopt het contract met de gemeente Alphen aan den Rijn af, waardoor er opnieuw gekeken moest worden welke partijen de komende jaren Wmo-zorg mogen aanbieden. Wmo-zorg is hulp die vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning door gemeentes wordt verzorgd. Hulp bij het Huishouden is een van de diensten die hier onder vallen. ActiVite is een van de vijf aanbieders die de aanbesteding is gegund, de gemeente is hiermee van twaalf naar vijf aanbieders teruggegaan.

Francis Eijsackers is manager bij Actief Plus, de afdeling van ActiVite die de Hulp bij het Huishouden verzorgt: “Wij zijn superblij dat we bij de vijf beste aanbieders horen. Mede dankzij de inzet van alle medewerkers is het ons gelukt. Geweldig nieuws voor de cliënten en onze organisatie!”

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15