ActiVite lanceert online veiling voor Oekraïne

01 april 2022

Het is al een aantal weken geleden dat de oorlog in Oekraïne is begonnen. ActiVite wil de slachtoffers graag helpen. De zorgorganisatie heeft een online veiling op poten gezet met producten en diensten van medewerkers en leveranciers. Vanaf vandaag kan iedereen bieden, waarmee de ouderenzorg in Oekraïne wordt ondersteund.  

Op de veiling kan iedereen bieden op uiteenlopende items, van een VIP-ontvangst bij een basketbalwedstrijd tot een driedaags arrangement in zorghotel de Kim. De veiling is twee maanden online, waarna de opbrengst volledig wordt overgemaakt aan twee goede doelen.  

De doelen hebben -hoe kan het ook anders- relatie met de zorg. Het eerste doel, Artsenhulp aan Oekraïne, voorziet artsen en verpleegkundigen in Oekraïne van materialen en advies. Het tweede doel, Huis der Nabijheid, voorziet in kleinschalige verpleeghuiszorg en thuiszorg in Oekraïne.  

Veel medewerkers van ActiVite zijn betrokken bij de actie. Zo worden in de verpleeghuizen speciale edities van de bingo georganiseerd, verzamelen collega’s op de steunpunten overgebleven medische hulpmiddelen en wordt er op de locaties voor mensen met dementie gebak voor een speciale prijs verkocht. 

Bieden voor Oekraïne kan via ActiVite.nl/veiling
Meer informatie over de actie vind je op ActiVite.nl/activite-in-actie-voor-oekraine 

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15