ActiVite in Actie voor Oekräine

Doe mee!

In Oekraïne speelt zich een drama af. Ons hart breekt voor de bevolking, jong en oud. Bij ActiVite hebben we stuk voor stuk heel bewust gekozen voor een carrière in de zorg. Omdat we een warm hart hebben voor ouderen en zieken. Nu willen wij dat hart ook laten spreken voor ouderen verder weg. Doet u mee?

Waar gaat u op bieden?
Ga naar de veilingsite en bied mee op uw favoriete producten of diensten.

Wie gaan we helpen?  

Met het oog op onze liefde voor de ouderen- en ziekenzorg hebben we twee doelen van ANBI-gecertificeerde organisaties uitgekozen, die beide door medewerkers van ActiVite zijn aangedragen. Het eerste doel is ‘Artsenhulp voor Oekraïne’. Door dit doel te steunen willen we de medewerkers van deze organisatie helpen medische hulp te bieden aan de Oekraïners, jong en oud. Lees hier meer over dit prachtige doel. Het tweede doel is ‘Huis der Nabijheid’, een kleinschalig verpleeghuis en thuiszorgorganisatie in Oekraïne. Lees hier meer over dit prachtige project en waarom het onze hulp nodig heeft.

Wat gaan we doen?  

Op drie manieren willen we hulp bieden: 

  1. Via een online veiling waarin producten en diensten worden aangeboden, willen we geld inzamelen. Lees hier meer over de veiling en hoe u kunt bijdragen en bieden.  
  2. Voor de bewoners met een lichamelijke hulpvraag in de verpleeghuizen organiseren we een speciale editie van de bingo, waarbij de opbrengst naar onze doelen gaat. Lees hier meer over de bingo en hoe u kunt bijdragen.
  3. Samen met de Vegro willen we medische hulpmiddelen doneren aan Artsenhulp Oekraïne.

Verantwoording

Bij ActiVite geloven we in de kracht van samen. Daarom hebben we relaties benaderd om met ons de schouders eronder te zetten. Lees wie dit zijn en hoe we de overige kosten betalen.