Ledenorganisatie

Zelfstandig thuis wonen

Zelfstandig thuis blijven wonen is voor veel mensen een wens. We zijn vaak gelukkiger in onze vertrouwde omgeving. Als je ouder bent, is de combinatie wonen, zorg en welzijn heel belangrijk. Het is niet meer vanzelfsprekend dat de overheid dit regelt, daarom moeten we zelf onze verantwoordelijkheid nemen. Bij ActiVite Ledenorganisatie vind je handvatten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, mét kwaliteit van leven.

Contact
Heb je vragen over het lidmaatschap, een cursus, korting of gemaksdienst aan huis? Neem gerust contact op. Wij regelen het!

Wat bieden we?

ActiVite Ledenorganisatie ondersteunt je op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid, sociaal contact en samen met en voor elkaar. Ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van ouderen. Zo geeft ons aanbod van cursussen en gemaksdiensten aanknopingspunten voor een actief en vitaal leven. Hierbij staan veiligheid, zelfstandigheid en welzijn voorop.

Kijk snel naar de speciale aanbieding!
Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.
Thuis & Actief magazine
Thuis & Actief magazine
Het magazine speciaal voor leden. Laat je verrassen door het nieuwe magazine!