Regionale aandacht voor de zorg met ActiVite-bus

13 oktober 2021

Het is een feestelijke dag, want vandaag is de start van de allereerste ActiVite-bus. De opvallend paarse bus rijdt het komende jaar door de streek van regio Leiden en Alphen aan den Rijn. Samen met het managementteam, waaronder Annemijn van Hemel (Raad van Bestuur), werd dit moment afgetrapt.

De bus is niet te missen; het opvallende paars, de iconen die de specialismen van de organisatie weergeven en de oproep om te komen werken bij ActiVite. Want dat laatste is waarom deze bus een jaar lang gaat rondrijden door de regio. Het is algemeen bekend dat er een arbeidskrapte is, ook in de zorg. Daarbij blijven ouderen steeds langer thuis wonen, waardoor de zorgvraag logischerwijs steeds groter wordt. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen is het van belang dat mensen ActiVite als werkgever weten te vinden.

Maak toekomst van je talent!

Bij ActiVite zoeken wij continu mensen met een zorghart en talent. Niet alle talenten die solliciteren hebben een zorgopleiding afgerond. Omdat ontwikkeling een belangrijke pijler is binnen ActiVite denken wij graag met deze sollicitanten mee. Dankzij de ActiVite Academie kunnen getalenteerde enthousiastelingen met een zorghart, zonder papieren, aan de slag in een werk-leer traject. 

Op de ActiVite Academie kun je bijscholing doen, je kennis verbreden binnen je eigen functie of doorleren voor een andere functie. Dat geldt voor nieuwe medewerkers én voor collega’s die al langer bij ActiVite werken.

Kortom, de ActiVite-bus is er om regionale aandacht en zichtbaarheid te creëren, en meer mensen te enthousiasmeren voor een baan in de zorg. Want werken in de zorg is prachtig!

Meer informatie:
Werken bij ActiVite
Expertises van ActiVite

Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15