Vacature Verpleegkundige Acute Nachtzorg

Een ideale baan voor een nachtbraker die wil werken in een uniek team van verpleegkundigen dat ongeplande en acute zorg verleent.

Locatie: Alphen aan den Rijn en omstreken - Uren: 16 uur per week - Salaris: maximaal € 4.264,33 bruto per maand (fulltime)

Een vraag over deze vacature?
Bel of app gerust met Jessica van Leenen

Samen voor zorg in de nacht

Activite, Marente, DSV, Libertas en WIJdezorg hebben de handen ineengeslagen om de wijkverpleging te vertegenwoordigen bij een unieke samenwerking tussen de VVT, de Regionale Ambulancevooorziening en de huisartsenpost. Samen organiseren deze vijf VVT-organisaties de acute en onplanbare (nacht)zorg tussen 23.00 en 07.00 uur onder de naam ReBOZ. ReBOZ staat voor Regionale Beschikbaarheid Onplanbare Zorg. We bieden verantwoorde zorg in de nacht met handelingen die niet kunnen wachten, zoals hulp na een val, katheterproblemen, acute wondzorg of medicatietoediening bij terminale cliënten. Het ReBOZ team maakt onderdeel uit van het Zorg Coördinatie Centrum (ZCC) gevestigd in het Alrijne ziekenhuis.

Wat ga je doen?

Als de werkdag van de meeste collega’s voorbij is, begint die van jou. Jij gaat werken in een uniek team van verpleegkundigen waarin jij ongeplande en acute zorg verleent, zoals specialistische hulpvragen (storingen van VAC pompen en AB pompen) medicatietoediening maar ook in geval van calamiteiten zoals een valpartij thuis.

Je werkt nauw samen met twee andere collega’s in één van de 3 regio’s. Duin- en Bollenstreek, Leiden en omstreken of Alphen en de Rijn en omstreken. Iedere regio heeft een eigen uitvalsbasis en uiteraard een auto waarmee je op pad kunt. Wanneer het tijdens je dienst nodig is, ben je graag bereid bij te springen in de regio van je collega. 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Salaris van maximaal € 4.264,33 bruto per maand (FWG 50 volgens de CAO VVT)
  • Goede scholingsmogelijkheden op de ActiVite Academie
  • Alle overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT

Herken jij jezelf?

  • Je bent een zelfstandige en daadkrachtige verpleegkundige – mbo 4 of hbo-v;
  • Je hebt ervaring in de wijkzorg én ervaring met acute zorg en/of triage;
  • Je kunt goed en snel situaties beoordelen;
  • Je bent een nachtbraker met rijbewijs. 

Enthousiast?

Een ideale baan voor een nachtbraker die wil werken in een uniek team van verpleegkundigen dat ongeplande en acute zorg verleent!Solliciteer meteen! Wil je eerst meer weten over de functie of over ReBOZ? Bel met Jessica van Leenen, 06-23358609 of stuur haar een WhatsApp bericht. Mailen kan ook naar: rebozcoordinator@activite.nl

Goed om te weten

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.

Deel deze vacature