Hoe ziet jouw ideale baan eruit?

☑️ Bij ActiVite kun je als Helpende / Helpende Plus werken in de thuiszorg of in het verpleeghuis
☑️ Of kies voor een combinatie van beide, werken in de thuiszorg én in het verpleeghuis!
☑️ Het aantal uren dat je werkt is bij ActiVite lekker flexibel. We bespreken samen hoeveel uur je op welke dagen wilt werken
☑️ Je kunt ook kiezen voor flexwerken. Dan heb je een contract bij ActiVite, maar werk je alleen als het jou echt uitkomt door je in te schrijven op openstaande diensten. Zo houd je je eigen agenda goed in balans!

Hieronder lees je er alles over!

Helpende Plus in de thuiszorg

💶 maximaal € 2.938,60 bruto per maand (fulltime) 🎓 mbo

In de thuiszorg ga je als Helpende / Helpende Plus bij de cliënten langs in hun eigen huis. Jij bent te gast en dat maakt het werk uniek en erg persoonlijk. Je stimuleert cliënten in het behouden van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid en ondersteunt ze bij ADL-taken Je komt in je werk verschillende ziektebeelden en cliënten tegen, dat maakt het werk uniek! De reistijd tussen de cliënten vinden wij werktijd, dus die krijg je gewoon uitbetaald.

Helpende (Plus) in het verpleeghuis

💶 maximaal € 2.938,60 bruto per maand (fulltime) 🎓 mbo

Als Helpende / Helpende Plus doe jij alles om de bewoner goed te leren kennen. Zo bied jij unieke zorg. Jij weet welke ondersteuning er wanneer nodig is en je houdt de wensen en behoeften goed in de gaten. Samen met je collega’s ondersteun je de bewoners en zorgen jullie ervoor dat zij fijn wonen bij ons. Jij stimuleert de bewoners in hun zelfredzaamheid en ondersteunt ze waar nodig bij ADL-taken.

Helpende (Plus) in thuiszorg én verpleeghuis

💶 maximaal € 2.938,60 bruto per maand (fulltime) 🎓 mbo

Je kunt er bij ons ook voor kiezen om zowel in de thuiszorg als in het verpleeghuis te werken! Als Helpende / Helpende Plus help je cliënten en bewoners om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te behouden en je ondersteunt ze bij ADL-taken. In de thuiszorg ga je bij de cliënten langs in hun eigen huis. Jij bent te gast en dat maakt het werk uniek en erg persoonlijk. Je komt in je werk een grote variatie ziektebeelden en cliënten tegen. In het verpleeghuis werk je samen met je collega’s in de ondersteuning van bewoners. Samen zorgen jullie ervoor dat zij fijn wonen bij ons.

Flexibel werken in de thuiszorg en verpleeghuiszorg

Je kunt bij ActiVite ook kiezen voor de combinatie werken in de thuiszorg en in de verpleeghuiszorg via onze Flexpool. Je schrijft je in op openstaande diensten en werkt dus wanneer het jou goed uitkomt. Dat houdt je werk afwisselend!

Hoeveel uur wil je werken?

Dat is bij ActiVite lekker flexibel. We bespreken samen hoeveel uur je op welke dagen wilt werken. Je kunt ook kiezen voor flexwerken. Dan heb je een contract bij ActiVite, maar werk je alleen als het jou echt uitkomt door je in te schrijven op openstaande diensten. Zo houd je je eigen agenda goed in balans! Flexwerken kan in het hele werkgebied van ActiVite, zowel in de thuiszorg als in de verpleeghuizen.

Waar wil je werken?

Het werkgebied van ActiVite is groot. Hierdoor kun je altijd dicht bij huis werken als je dat wilt. Hieronder het totale gebied waar je in de thuiszorg of in een van onze 8 verpleeghuizen aan de slag kunt.

Nog geen diploma in de zorg?
Kom dan bij ons je opleiding doen tot Helpende of Helpende Plus. Dan ga je meteen aan de slag, je leert in je eigen tempo en na je opleiding heb je gegarandeerd een baan!

Dit is het unieke van ActiVite

ActiVite heeft als enige in de regio een compleet aanbod van zorg: van hulp bij het huishouden en gemaksdiensten tot zorg bij specifieke aandoeningen en verpleeghuiszorg. Zo krijgen onze cliënten op ieder moment de zorg die bij hen past en heb jij de keuze uit heel veel banen en afwisseling in je werk. Medewerkers staan bij ons op nummer 1! Behoefte aan scholing? Wil je doorgroeien? Bij ActiVite vind je volop mogelijkheden hiervoor. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wij zijn er voor jou, want bij ActiVite doen we het SAMEN. Dat bij elkaar is het unieke van ActiVite! 

Meer weten over alle mogelijkheden?
Bel of app met onze recruiter!
06-15638575

Deel deze vacature