Dit ga je doen

Bij ActiVite werk je als Hulp bij het Huishouden bij mensen thuis. Samen met de cliënt spreek je af hoe laat je er bent. Naast het schoonmaken is er ook tijd om een gezellig praatje te maken en een kopje koffie te drinken. Zo maak je écht het verschil voor onze cliënten!

Je werkzaamheden zijn:

🧹 Stoffen, stofzuigen en dweilen
🛏️ Bedden verschonen
🧼 Badkamer & toilet schoonmaken
🧽 Ramen lappen aan de binnenkant

Hoe ziet jouw ideale baan eruit?

Dat is bij ActiVite lekker flexibel. Zo houd je je eigen agenda goed in balans!

👍 We bespreken samen hoeveel uur je wilt werken en op welke dagen je wilt werken. Dat kan bijvoorbeeld zijn als je net je kinderen naar school hebt gebracht.
👍 De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Maar je kunt dus ook alleen onder schooltijd werken.
👍 Bij elke cliënt heb je twee uur de tijd om je werk goed te doen.

💶 Je verdient minimaal € 13,52 bruto per uur, maximaal € 16,49 bruto per uur

Waar wil je werken?

Het werkgebied van ActiVite is groot. Hierdoor kun je altijd dicht bij huis werken als je dat wilt. Hieronder het totale gebied waar je als Hulp bij het huishouden aan de slag kunt. Je werkt altijd binnen 10 kilometer van je huis af. Je krijgt reiskostenvergoeding en je reistijd wordt betaald.

Herken jij jezelf?

• Je bent een mensenmens: gezellig en enthousiast!
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet dat jouw cliënten op je rekenen.
• Je bent klantgericht en je kunt goed zelfstandig werken. Dit betekent dat je stevig in je schoenen staat én dat je op een respectvolle manier je grenzen aan kunt geven.
• Jouw schoonmaakkwaliteiten en opgeruimde karakter brengen de cliënt niet alleen een schoon huis maar ook een fijne dag.
• Je realiseert je dat het werk fysiek zwaar is en dat het bij je past.
• Je beschikt over een fiets, scooter, brommer en je vindt het geen probleem om maximaal 10 kilometer te reizen tussen cliënten. Je reistijd wordt betaald!

Dit is het unieke van ActiVite

ActiVite heeft als enige in de regio een compleet aanbod van zorg: in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek/Kaag & Braassem. Zo krijgen onze cliënten op ieder moment de zorg die bij hen past en heb jij de keuze uit heel veel banen en afwisseling in je werk. Medewerkers staan bij ons op nummer 1 en dat merk je! Wil je doorgroeien? Bij ActiVite vind je volop mogelijkheden hiervoor. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wij zijn er voor jou, want bij ActiVite doen we het SAMEN. Dat bij elkaar is het unieke van ActiVite! 

Florien werkt bij ActiVite als medewerker HbH (Hulp bij het Huishouden)

“Eigenlijk is het heel waardevol werk wat ik doe. Je helpt mensen. Daar gaat het om! Je helpt cliënten met iets wat ze zelf niet meer goed kunnen doen en geeft ze daarmee weer een goed gevoel. Super dankbaar, toch!”

Deel deze vacature

Meer weten over alle mogelijkheden?
Bel of app ons!
06-15638575