Waarde-vol Onderwijs

Werken en leren via Waarde-vol Onderwijs

Waarde-vol Onderwijs® is een uniek, vernieuwend praktijk-leertraject in de zorg. De relatie met de cliënt en zijn of haar welzijn staan daarbij op de eerste plaats.

Meer weten?
Bel de ActiVite Academie!

In de zorg zijn mensen het belangrijkst, en niet de regels, protocollen en gewoonten. Het gaat om wat er speelt in en tussen de mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en de mensen die zorg verlenen. Wie zorg nodig heeft, moet binnen zijn eigen mogelijkheden een waardig leven kunnen leiden, met zorg die daarbij past.

Bij Waarde-vol Onderwjis leer je hoe je de zorg die levert die aansluit bij wat écht belangrijk is voor iemand. Daarnaast krijgen in deze vernieuwende opleiding ook onderwerpen als gastvrijheid, zorg-IT en zorgtechnologie de aandacht die ze verdienen. Je leert vooral in de verpleeghuizen en in de thuiszorg en je zit minder in de schoolbanken; een aanpak die beter aansluit bij de praktijk. Dit totaal nieuwe onderwijsconcept, waar ActiVite een van de initiatiefnemers van is, levert je een landelijk erkend diploma op.

Deze opleidingen kun je doen via Waarde-vol Onderwijs

De beroepsopleidingen tot Verzorgende IG en Verpleegkundige 4 starten twee keer per jaar, in februari en september. Alle info hierover vind je bij de ActiVite Academie.

Kom werken en leren bij de ActiVite Academie
Kom werken en leren bij de ActiVite Academie
Starten in de zorg? Switch maken of doorgroeien binnen de zorg? Opnieuw je BIG-registratie halen? De ActiVite Academie stoomt je klaar voor jouw droombaan in de zorg!