Vacature Verpleegkundige Thuiszorg Leiden

Wil jij bij een zorgorganisatie werken waar je als medewerker echt op nummer 1 staat? Wil jij werken wanneer jij dat wilt?

Locatie: Leiden - Uren: 8- 28 uur - Salaris: maximaal € 3.848,27 bruto per maand (fulltime)

Een vraag over deze vacature?
Bel of app gerust met onze recruiter

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in een wijkteam kom je bij een diverse groep cliënten met uiteenlopende, ook complexe zorgvraag. Dat maakt het werk uniek en erg persoonlijk. Je verricht verpleegkundige en begeleidende taken bij onze cliënten thuis. Je probeert daarbij de zelfredzaamheid zoveel mogelijk te stimuleren. Dit doe je door:

 • Het uitvoeren van verpleegkundige interventies die gericht zijn op de bevordering van de gezondheid, zelfmanagement en zelfredzaamheid;
 • De zorg te coördineren, waarbij je verantwoordelijk bent voor het realiseren van het zorgplan en afwijkingen signaleert;
 • Jouw collega’s te ondersteunen bij complexe situaties in de zorgverlening, en goed samen te werken met je collega’s, huisarts en familie.

Herken jij jezelf?

Onze nieuwe ActiViter biedt de zorg die de cliënt het beste past en doet dat volgens de ActiVite kernwaarden: samen, actief, uniek en met lef. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werkt, bij ActiVite kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd door je collega’s en cliënten.

Het is belangrijk dat je sterk sociaal onderbouwd bent om zo goed te kunnen luisteren, inlevingsvermogen te tonen en contact te maken met onze cliënten en hun familie. Je komt te werken in een wijkteam binnen Leiden waar je zelfstandig cliënten bezoekt. Hierin is prioriteiten stellen een pré.Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed zelfstandig werken. 

Verder is het belangrijk dat je:

 • in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde;
 • een geldig BIG-registratiebewijs hebt;
 • om het weekend kunt werken
 • in het bezit bent van eigen vervoer, zoals een auto, brommer of fiets.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in Leiden en omstreken. We vinden het fijn als je bereid bent om collega’s te helpen in de regio, bijvoorbeeld door in te vallen bij een ander team als het nodig is. 

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving. Een goede balans in werk en privé? Dat kan bij ActiVite! Denk aan middagdiensten die beginnen vanaf 15.00 uur (tot 23.00 uur) en aan hert draaien van weekenddiensten. Dit is flexibel in te delen.

Bij ActiVite is ruimte voor maatwerkcontracten en persoonlijke ontwikkeling. Verder ontvang je:

 • Een contract voor onbepaalde tijd tussen de 8 en 28 uur per week, jij bepaalt wat je wilt;
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.858,27 en maximaal € 3.848,27 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 45 conform cao VVT;
 • Vakantiegeld van 8 % en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
 • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Enthousiast?

Solliciteer meteen via onderstaande button! Ben je enthousiast maar wil je meer weten over het werken in de thuiszorg bij ActiVite? Neem gerust contact op met Melanie Windmeijer recruiter van ActiVite, via telefoonnummer 06-23584716 of 06-15638575, stuur een WhatsApp bericht of mail naar werkenbij@activite.nl.

Goed om te weten

 • Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.
 • Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deel deze vacature

“Dit is het allerleukste werk dat ik ooit gedaan heb”
“Dit is het allerleukste werk dat ik ooit gedaan heb”
Dit zegt Martha, Verpleegkundige in de wijk