Vacature Verzorgende IG verpleeghuis Rijnzate

Bij ActiVite doen we het anders! Wij geloven dat iedere verzorgende IG contactpersoon kan zijn voor de familie en mantelzorger. Zo verdelen wij de taken onder collega’s. Wil jij als VIG'er werken in een organisatie waar je als medewerker echt op nummer 1 staat? Dan is dit jouw baan!

Locatie: Alphen aan den Rijn, Verpleeghuis Rijnzate - Uren: 16 - 32 uur per week - Salaris: maximaal € 3.502,58 bruto per maand (fulltime)

Een vraag over deze vacature?
Bel of app gerust met onze recruiter

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG doe jij alles om de bewoner goed te leren kennen. Zo bied jij unieke zorg. Jij weet welke ondersteuning er wanneer nodig is en houdt de wensen en behoeften goed in de gaten. Samen met je collega’s begeleid en ondersteun je de bewoners en zorgen jullie ervoor dat onze bewoners kunnen genieten.

ActiVite ontzorgt door niet-zorgtaken te verschuiven en jouw regelruimte te vergroten, zodat jij met de échte kern van de zorg bezig kan zijn. Dit doe je door:

 • In overleg met de bewoner en familie of mantelzorgers een zorgplan op te stellen en jij houdt dit up to date;
 • Je actief bezig te houden met de verzorging en begeleiding van de bewoner, waarbij je aandacht hebt voor de bewoner en de zelfredzaamheid blijft stimuleren;
 • Voorbehouden handelingen uit te voeren en lef of initiatief te tonen wanneer dat nodig is.

Waar ga je werken?

Locatie Rijnzate is een mooie, nieuwe locatie waar je je meteen welkom voelt als je hier binnenstapt! Het verpleeghuis in Alphen aan den Rijn heeft ruimte voor 90 bewoners met somatische aandoeningen. De bewoners hebben ruime, moderne appartementen met een eigen balkon. Rijnzate ligt vlakbij het station van Alphen, dus erg centraal. Kom je met de auto? Dan kun je gebruik maken van de parkeergarage onder het pand.

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving. Bij ActiVite is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maatwerkcontracten. Zo kan je zowel in de thuiszorg en in een verpleeghuis werken. Verder ontvang je:

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 40 conform cao VVT;
 • Vakantiegeld van 8% en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding. Je reistijd tussen cliënten in is werktijd;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
 • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Cliënten en collega’s die blij zijn om je te zien.

Wat maakt het werken bij ActiVite zo leuk?

Wij zijn een grote, professionele organisatie. Genoeg collega’s én expertise om je te helpen. Maar er is meer! Medewerkers staan bij ons op nummer 1! Behoefte aan scholing? Wil je doorgroeien? Of heb je behoefte aan een luisterend oor? Wij zijn er voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit, want we doen het SAMEN! Je komt terecht in een collegiaal team waar fijn wordt samengewerkt met elkaar.

Herken jij jezelf?

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werkt, bij ActiVite kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd door je collega’s en bewoners. Verder is het belangrijk dat:

 • Je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG;
 • Je goede sociale vaardigheden hebt, zoals goed luisteren, inlevingsvermogen en makkelijk contact maakt;
 • Je goed kan samenwerken;
 • Je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, zoals bij het coördineren van de zorgverlening;
 • Je een glimlach en gezelligheid meebrengt. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor je collega’s.

Enthousiast?

Solliciteer meteen via onderstaande button! Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Shara van der Ploeg, recruiter van ActiVite, via telefoonnummer 06-23612659 of 06-15638575. Of stuur een WhatsApp bericht of een mail naar werkenbij@activite.nl.

Goed om te weten

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.