Ontdek de Zorg bij ActiVite

Start jouw carrière in de zorg

ActiVite is een echte allrounder als het gaat om (thuis)zorg. Van Hulp bij het Huishouden tot gespecialiseerde thuiszorg en verpleeghuiszorg: we bieden het. Dat is fijn voor onze cliënten én voor jou als je bij ons komt werken. Want het maakt je werk uitdagender en doorgroeien of switchen binnen de organisatie gemakkelijk. We zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor de zorg, met of zonder ervaring.

Aan de slag bij ActiVite
Enthousiast geworden over werken in de zorg? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

De baan die bij je past

Jij wil een baan die bij je past en wij willen gelukkige collega’s. Daarom kijken we graag samen met jou naar hoe jouw ideale baan eruit ziet. Als medewerker heb je de kans om door te leren op onze ActiVite Academie en hebben we geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden. En, misschien nog wel het belangrijkste, we creëren de ideale omstandigheden voor jou om te doen waar je van houdt en waar je goed in bent. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging als gediplomeerd zorgprofessional of juist een carrièreswitch overweegt richting de VVT-zorg: bij ActiVite is het mogelijk!

Activiteiten tijdens de Ontdekdezorg week (14 t/m 19 maart)

Tijdens de Ontdekdezorg week organiseren wij diverse activiteiten waarbij jij onze organisatie leert kennen en wij jou. Kom jij ook langs?

 • Maandag 14 maart: Banenmarkt Leiden, Llokaal Leiden, 14:00 tot 18:30 uur
 • Dinsdag 15 maart: Banenmarkt Zoetermeer, Dutch Innovation Factory, 14:00 tot 18:30 uur
 • Woensdag 16 maart: Live Q&A op Facebook, stel al jouw vragen over werken en leren bij ActiVite gewoon vanaf de bank, 20:00 tot 20:30 uur
 • Woensdag 16 t/m vrijdag 18 maart: Speeddates met onze Recruiters, meld je direct aan via het onderstaande inschrijfformulier
Wij helpen je graag verder
Weet je niet precies wat je wilt of wat er voor jou mogelijk is bij ActiVite? Plan een speeddate met één van onze Recruiters.

Werken in de zorg

Bekijk de verhalen van onze collega’s en ontdek de mogelijkheden bij ActiVite.

Meryl
Wijkverpleegkundige
Ida
Verzorgende IG
Annieta
VP in een verpleeghuis
Bea
Hulp bij het Huishouden

Wat bieden wij jou?

Als je aan de slag gaat als onze nieuwe collega, dan horen daar natuurlijk een hoop voordelen voor jou bij.

 • Salaris volgens CAO VVT
 • 8% vakantiegeld
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede scholingsmogelijkheden op onze Academie
 • Meerkeuzesysteem voor secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Deelname aan het pensionfonds Zorg & Welzijn
 • Voordelige collectieve zorgverzekering

En om niet te vergeten, bij ons krijg je er 2.300 fantastische collega’s bij om elke dag samen voor de beste zorg te gaan!

Meer weten over ActiVite?
Ben je enthousiast geworden of wil je graag meer informatie over werken bij ActiVite? Plan direct jouw speeddate met één van onze Recruiters en stel al jouw vragen. Samen kijken jullie naar de diverse mogelijkheden om jouw carrière in de zorg een vliegende start te geven.

Ik wil graag een speeddate