Gezondheid

Bewegen is gezond

Om zo lang als mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, is je gezondheid van belang. Bewegen verbetert de conditie en weerstand, en het verkleint de kans op aandoeningen zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Ook heeft bewegen een bijzonder positieve invloed op het brein. Wil je zo lang mogelijk genieten van een goed geheugen? Dan is een actieve leefstijl onmisbaar.

Contact
Heb je vragen over het lidmaatschap, een cursus, korting of gemaksdienst aan huis?

Hoe gezond ben jij?

ActiVite Ledenorganisatie biedt verschillende beweegprogramma’s voor een actieve leefstijl, voor voldoende beweging, geestelijke gezondheid, gezonde voeding en ontspanning. Doe bijvoorbeeld de gezondheidscheck en krijg een objectief kijkje in je gezondheid en leefstijl. Je krijgt advies op maat waarmee je aan de slag kunt gaan om je gezondheid te verbeteren.

Valpreventie

Wil je (weer) steviger op je eigen benen staan? Dan kan de cursus Balans en Beweging uitkomst bieden. Tijdens deze cursus, die gericht is op valpreventie, doe je oefeningen ter verbetering van je conditie, evenwicht en houding. Hierdoor sta je stabieler en voel je je veiliger in je eigen omgeving.

Wat bieden wij nog meer op het vlak van gezondheid?

En meer...

En meer…

Bekijk het volledige aanbod van de Ledenorganisatie