Werken bij

Bekijk hier onze vacatures:

Wil jij leren en werken in de zorg?

Word verzorgende IG !

In navolging van twee succesvolle BBL-trajecten begin dit jaar start ActiVite dit najaar (1 oktober) opnieuw met een leerwerktraject voor verzorgende IG: een MBO 3 opleiding waarbij je meteen in de praktijk aan de slag gaat én salaris krijgt. Wil jij een diploma behalen en ervaring opdoen in de zorg?

Wij bieden leerwerkplekken aan in Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Duin & Bollen, Amstelland, Meerlanden en Haarlemmermeer.

Ben jij daadkrachtig en flexibel?

Heb je minimaal een VMBO kader opleiding?

Laat je overtuigen op één van onze informatiebijeenkomsten en ontdek hoe jij iets kunt betekenen in de zorg!

Informatiebijeenkomsten:

Van 19.00 - 21.00 uur
20 juni - Alphen aan den Rijn
21 juni - Leiderdorp

Van 16.00 - 18.00 uur
27 juni - Badhoevedorp

button - ik meld mij aan klein

Meer info?

Voor meer informatie bekijk je hier de vacature of neem je contact op met Saskia Krosse, Teammanager Extramuraal , via telefoonnummer 06 - 11 08 86 68


adv zorgtalent 2

Zorgtalent zoekt enthousiaste vakantiekrachten voor ActiVite!

Voor de komende periode is Zorgtalent op zoek naar talenten die graag wat bij willen verdienen. Voor de zorgfuncties zoekt Zorgtalent gediplomeerde krachten en studenten HBO-V en Geneeskunde. Geen diploma in de zorg, maar ben je wel minimaal 17 jaar? Meld je dan aan als huishoudelijke hulp. Eenmaal ingeschreven bij Zorgtalent kies je online de diensten die je voorkeur genieten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Zorgtalent via telefoonnummer 071-516 23 90 (Leiden), 0172 -760022 (Alphen aan den Rijn) of stuur een mail naar info@zorgtalent.nl.


BIG registratie verlopen?

Wij vergoeden de herregistratie!

Wil je graag weer aan de slag in de zorg? Maar is je registratie in het BIG-register niet meer geldig? Laat je er dan niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. Als je als verpleegkundige aan de slag kunt, vergoedt ActiVite je herregistratie!


Bouw mee aan team Hoofddorp!

Voor het gebied rondom Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp is ActiVite op zoek naar nieuwe collega's.

Heb jij je papieren als

Dan willen we je graag leren kennen! Laat ons je overtuigen dat ActiVite voor jou de ideale werkgever is in een oriënterend gesprek. Of loop een dag mee met onze bevlogen collega's! Neem contact op met teammanager Saskia Krosse (06-11088668) of meld je meteen aan.

button - ik meld mij aan klein


Word jij onze nieuwe collega in Amstelveen?

Voor de regio Amstelveen is ActiVite op zoek naar Verzorgenden C en 3IG, een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Misschien iets voor jou? Bekijk de vacature!


Naast je studie aan de slag in de zorg?

Studeer je voor verzorgende IG, MBO 4 Verpleegkunde of HBO V, ga je naar het 3e of 4e leerjaar en wil je naast je BOL opleiding werken? Dan kun je bij ActiVite aan de slag!
Afhankelijk van ervaring en de studieresultaten kun je ingezet worden op een van de verzorgende functies, dat wil zeggen Verzorgende C of IG.
Maar ook als je BIG registratie verlopen is. Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor bijscholing en herregistratie. Klik hier voor het interesseformulier.

De eerste 100 dagen

We bieden je de eerste 100 dagen een programma aan, waarin je kennismaakt met alles wat wij als organisatie te bieden hebben voor jou maar natuurlijk ook voor de cliënt. We ondersteunen en begeleiden je zoveel mogelijk bij jouw eerste 100 dagen, want we zijn ervan overtuigd dat als jij kunt werken vanuit jouw vakmanschap, de cliënt de beste zorg ervaart. Lees hier verder